Preventief bloedonderzoek

Het nut van preventief bloedonderzoek

Uit bloed kunnen we heel veel aflezen. Eén vingerprikje is al genoeg om een groot aantal vitamines en mineralen in beeld te brengen. Deze vitamines en mineralen hebben allerlei verschillende functies bij het gezond houden van lichaam en geest. Zo speelt vitamine D een belangrijke rol bij de opbouw en het behoud van stevige botten en is vitamine A essentieel bij groei. Een gezond voedingspatroon kan op deze manier bijdragen aan het voorkomen van ziekten.

 

Gebrek aan zon in de winter?

De zomer is voorbij en we beginnen massaal te snotteren, hoe kan dat toch? Door de weinige zonuren in Nederland tijdens de herfst en winter is een vitamine D-tekort niet ongewoon. Wanneer je weinig buiten komt, vaak ziek bent of moe voelt is het verstandig om je vitamine D te checken. Dat kan bij ons met een vingerprikje dat u zelf thuis uit kunt voeren!

 

Vaak vermoeid?

Vermoeidheid komt in Nederland veel voor. Meer dan de helft van de volwassene bevolking geeft aan zich regelmatig moe te voelen. Vermoeidheid kan leiden tot andere klachten zoals stress en depressies. Ook kan het invloed hebben op het immuunsysteem, waardoor u meer vatbaar bent voor ziekten. Daarom is het belangrijk om de oorzaak van uw vermoeidheid te achterhalen. Met de Energy check worden verschillende indicatoren voor vermoeidheid gecheckt. Wanneer u de test met advies bestelt, ontvangt u ook nog een uitgebreide uitleg over de verschillende stoffen en een persoonlijk advies.

Preventief alles checken?

Neemt u liever het zekere voor het onzekere, neem dan de meest complete kit. Guide your Health biedt de zeer complete 'Total health check' aan. Bij deze test worden alle relevante vitaminen en mineralen gemeten die op dit moment met één vingerprik te meten zijn.